Inget att skriva...

Visst är jag tråkig? Jag har inte skrivit någonting på flera dagar. Ibland har jag inget att skriva bara... Men jag tänkte att jag får skriva något nu innan jag går hem från biblioteket. För jag har gjort min design själv, och det känns dumt att bara inte blogga... när man äntligen har gjort klart den liksom.
Vet att den är lite tråkig (?), men jag är inte så bra på det här med koder. Det var ju faktiskt min första design, och jag är nöjd med den eftersom att den är min första. Skulle vilja gå någon kurs, så vet man lite mer vad man gör i alla fall.
Jag vet att det sägs att man lär sig bäst genom att testa sig fram (?), men när det gäller kodning så känns det som om man borde i alla fall ha lite koll på grunderna, så att man inte begränsas pga. detta... om ni fattar vad jag menar? Hm... Ja, nu har jag i alla fall skrivit lite.

Det är förvånansvärt lätt att skriva ett inlägg. Bokstäverna bara kommer. Det är skönt att det inte är helt slut på skrivandet eller så när man faktiskt ska sätta sig ner och skriva något.
Har förresten tagit en massa kort nu som jag ska lägga ut när jag har tid. Tog de typ för några veckor sedan... Vet inte hur många det blir, men de är i alla fall tagna med kameran jag fick i födelsedagspresent.

/ Persikoflickan

Myskväll - ensam?

Hehe. Nej, men vet inte vad jag ska skriva. Har egentligen inget att skriva, men tänkte skriva bara för att... vet att jag kanske inte borde i så fall men det var så länge sedan jag skrev något (typ två dagar sedan, men ändå).

Var hos fucking jävla piss kuratorn idag och hade sen utvecklingssamtal. Skulle det vara bra eller? Hon berättade att pappa lät mig sitta uppe vid datorn till typ 1. Bara. Tur att jag inte sa som det var egentligen. Brukar sitta till 03.30 ibland om ingen kommer upp. På helgerna då. Hm...

Ja, jag hatar det här. Hon förstör mitt liv! Hon förstör det enda som betyder något för mig i det här jävla piss helvetet till liv! Så var det med den saken.
Nu finns det nog inget mer att skriva. Ska göra en fortsatt utredning på BUP, vi ska få brev hem om det senare någon gång. Har kanske AS. Ja, jag har nog det. Något att hoppas på i alla fall. Eller?

/ Persikoflickan

Lite om mig, persikoflickan

Det är jag som är persikoflickan. Sitter och tittar på America's next top model som redan har varit, med Melrose och Caridee. Nu är det final, men minns faktiskt inte vem det var som vann.
Antar att ni vill veta lite om mig.
Vad ska jag skriva då? Jag är Persikoflickan, en fjortonårig tjej som bor någontans i sverige. Hm... jag tycker om att skriva, därav den här bloggen (ja... vad annars?). Tycker också om att läsa. Vi ska faktiskt läsa en bok i svenskan nu, en fantasy. Den är inte så bra, men sen ska vi skriva en recension på den... gillar inte fantasy så mycket. Men jag måste nog läsa snart  så att jag blir klar med den.
(Förresten, det är något konstigt med den här datorn. Texten som jag skriver nu är det 1 mm stor, jätte konstigt. Svårt att se vad det står, men jag kan ju i alla fall skriva.)

/ Persikoflickan  

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0